lauantai 23. kesäkuuta 2012

Paluumatkan matkaseurue - herrat esittelyssä

Sijainti: Phuket, Thaimaa
Viikon päästä paluumatka kohti Suomea on jo totista totta. Paluumatkasta tulee tarkempaa tietoa kuluvan viikon aikana, mutta tässä blogitekstissä esittelen hieman matkaseuruetta. Herra J lentää suoraan Suomeen, joten hän ei osallistu paluumatkalle.

Matkaseurueemme koostuu aluksi periaatteessa viidestä herrasta.

Periaatteessa siksi että herra JT, joka pitää blogia Matkalla maailmalla, on Kuala Lumpurissa samaan aikaan kuin matkaseurueemmekin, joten hän on osa paluumatkaamme. Herra JT jatkaa matkaansa muun muassa Yhdysvaltoihin, joten hän kiertää koko maapallon ympäri. Kannattaa seurata kaverin blogia, sillä luvassa on varmasti todella mielenkiintoisia juttuja!

Seuraava herra matkaseurueestamme on herra JR, jonka kanssa olen reissannut viimeiset parit reissut täällä Kaakkois-Aasiassa. Herra JR:llä lähtee sunnuntaina 15.7.2012 lento Hanoista, Vietnamista kohti Helsinkiä, joten hän on paluumatkalla mukana aina Hanoihin saakka.

Kolmas herra matkaseurueestamme on herra JM, joka on tekee debyyttinsä Kaakkois-Aasiaan vajaan neljän kuukauden tauon jälkeen. Herra JM, alias Kaup.siht., kirjoittaa blogia Kaup. siht. ja kunnan Diners matkalla Aasiassa, joten sieltä kannattaa lukea miltä paluumatka näyttää virkamiehen silmin nähtynä. Herra JM:llä lähtee maanantaina 30.7.2012 lento Pekingistä, Kiinasta kohti Helsinkiä, joten hän on paluumatkalla mukana aina Pekingiin saakka. Herra JM on tällä hetkellä keskellä Euroopan lentokenttäsotkuja ja toivottavasti näemme huomenna klo 17 jälkeen Penangin lentokentällä.

Neljäs herra matkaseurueessamme on Herra JP, joka majailee tällä hetkellä Penangin lukaalissa. Herra JP saapui Penangille reilu viikko sitten ja on nyt asettunut sinne taloksi. Herra JP pitää videopäiväkirjaa koko paluumatkan ajan ja videot löytyvät tästä osoitteesta. Videopäiväkirja toimii hyvänä lisämausteena blogiteksteille, sillä videoista tulee varmasti löytymään sellaisia elementtejä joita ei tekstin välityksellä pysty kertomaan. Herra JP on paluumatkalla mukana aina Suomeen saakka, joten hän ja allekirjoittanut lähtevät kahdestaan Pekingistä junalla kohti Mongoliaa ja Venäjää.

Viidentenä ja viimeisenä herrana on allekirjoittanut, joka palaa huomenna sunnuntaina takaisin Penangille viimeistä kertaa. Edessä on ainutlaatuinen paluumatka, joka tulee olemaan täynnä toinen toistaan erikoisempia ja hienoja kokemuksia. Tästä pitävät erityisesti huolen Kiina sekä Venäjä. Odotan erittäin innolla erityisesti junamatkaa Pekingistä Vainikkalaan. Siitä voi tulla "the reissujen reissu".

Huomenna matkaseurueemme on ensimmäistä kertaa koossa, joten voimme suunnitella paluumatkaa rauhassa viikon verran. Emmeköhän saa jotain konkreettisia suunnitelmia aikaiseksi, joten voin listata niitä tässä blogissa myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti